Om oss

Vi leverer komplette bad og sanitæranlegg for privat og næring. Med over 100 års erfaring er Olav Grevstad AS en rørlegger du kan stole på.

Olav Grevstad AS er en gjeng kjekke og flinke rørleggere med mye erfaring. Vi tar på oss oppdrag for privatpersoner, utbyggere, entreprenører og offentlig sektor. Vi har spisskompetanse på sanitær-, varme- og kjøleanlegg for skoler, sykehjem, næringsbygg og leiligheter.

Ahlsell Partner

Vi er Ahlsell Partner, et konsept som pr i dag omfatter over 250 håndtverksbedrifter. Ahlsell Partner er en sammenslutning av VVS-entreprenører som ønsker å bevare sin egen identitet og samtidig ha et felleskap med et av norges største selskaper i bransjen.

Profesjonell rørleggerbedrift

Vår bedrift leverer alle typer varer og tjenester som du forventer å finne hos en profesjonell rørleggerbedrift. Vi er pålitelige og leverer alltid som avtalt, til rett tid og rett pris.

Ta kontakt!

Ta kontakt med oss i dag, og vi hjelper deg med å gjøre hjemmet eller arbeidsplassen din til et triveligere, tryggere og mer funksjonelt sted å være.

Kvalitetsrørlegger i over 100 år!